De ce Vipguard?

De ce Vipguard?

Compania noastră impune noi standarde pe piaţă firmelor de pază, protecţie, transport valori, monitorizare şi intervenţie. Oferim servicii de securitate de înaltă calitate şi în pas cu evoluţia actuală europeană.

Avem echipe de intervenţie profesioniste care au încercat să schimbe imaginea agentului de securitate. Suntem atenţi şi receptivi la nevoile fiecărui client şi încercăm să facem totul cu profesionalism.

Prin prezenţa de 12 ani pe piaţa serviciilor de securitate din judeţul Galaţi, compania VIPGUARD a ajuns în prezent una din cele mai mari firme de profil care trasează şi aplică cele mai înalte standarde pe piaţă.

De ce Vipguard |  Competenţa serviciilor de securitate

Reputaţia noastră privitor la competenţa serviciilor de securitate este una solidă, astfel că suntem solicitaţi în primul rând pentru calitatea servicilor prestate, precum şi pentru despăgubirea operativă a beneficiarilor în cazul evenimentelor nedorite. În acest sens deţinem poliţa de asigurare răspundere civilă încheiată la cea mai serioasă companie de profil – Allianz Ţiriac de 1.000.000 lei/eveniment.

Societatea noastră deţine unul din cele mai moderne dispecerate de supraveghere video.

Avem implementate sistemele de managementul calităţii ISO 9001:2008, precum şi sistemul de management al securităţii informaţiei – ISO 27001:2005.

De ce Vipguard | Departamentul tehnic

Vipguard, asigură clienţilor săi, prin departamentul tehnic, instalarea celor mai moderne sisteme tehnice de alarmare şi TVCI (sistem video d

e supraveghere), întreţinerea tehică, precum și monitorizarea acestora local, la distanţă.

În concluzie, societatea de pază şi securitate VIPGUARD SRL este soluţia completă în domeniul securităţii private. O soluţie viabilă împotriva tentativelor de furt, atacurilor la siguranţă personală, hold-up sau efracţie, o constituie echipa noastră de profesionişti, ce asigură o gama variată de servicii specializate.

De ce Vipguard | Acreditări Vipguard srl

Agent Vipguard srl Tecuci

Deţinem licenţă de funcţionare pentru serviciile prestate conform legislaţiei în vigoare (Legea 333/2003; HG 301/2012 şi HG 301/2012) precum şi a regulamentului de organizare şi funcţionare aprobate de Ministerul Administraţiei și Internelor – Serviciul Pază și Ordine Publică.

Vă place acest articol?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Fii sociabil! Scrie un comentariu.

Adresa

VIPGUARD

Societatea Vipguard, a fost înfiinţată în anul 2002 ca răspuns la cerinţele pieţei interne, în concordanţă cu cererea tot mai mare de servicii specializate în domeniul securităţii private, şi creşterii alarmante a fenomenului infracţional.