SERVICII

Va prezentăm mai jos principalele servicii oferite catre populatie dar si companiilor.

Paza cu personal uman

Pază

cu personal uman

VIPGUARD srl dispune de agenţi de securitate specializaţi, cu experienţă, pregătire profesională şi psihică conform legislaţiei în vigoare, avizaţi de organele abilitate şi atestaţi de Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale.

Monitorizare si interventie

Monitorizare

si interventie

Sistemul de intervenție și monitorizare ce vine în sprijinul dumneavoastră are în componență agenți special instruiți să garanteze securitatea casei și familiei dumneavoastră, oferindu-vă sisteme de securitate oriunde în România.

Transporturi monetare

Transporturi

monetare

VIPGUARD srl își propune să fie  un apreciat furnizor de servicii integrate de transport, procesare și depozitare valori, recunoscut pentru profesionalism, siguranță și inovație. Clienții sunt atât instituții financiare cât și clienți corporate.

Garda de corp

Garda

de corp

Suntem pregătiți să asigurăm protecția persoanei avizate dar și familiei acesteia, 24/7 sau oricând suntem solicitați. Scopul nostru este să creăm un climat de securitate atât pentru persoana protejată cât și pentru familia sa …

Evaluare risc

Evaluare

Risc

Evaluarea de risc la securitatea fizica este conditia strict necesara pentru depunerea spre avizare a planului de paza al unei unitati. Acesta constituie o etapa preliminara, care conduce la implementarea solutiilor de securitate.

Adresa

VIPGUARD

Societatea Vipguard, a fost înfiinţată în anul 2002 ca răspuns la cerinţele pieţei interne, în concordanţă cu cererea tot mai mare de servicii specializate în domeniul securităţii private, şi creşterii alarmante a fenomenului infracţional.

Creat și promovat de DECIBEL Medianet